Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


BOUW & HOUT

(ver)bouw - onderhoud - betonwerk

Bouw & hout is een éénmanszaak die zich vooral richt op de nieuwbouw, verbouw en onderhoud van woningen. Voor aanbouwen, dakkapellen, dakramen en onderhoud aan uw woning, bent u bij mij op het juiste adres. Bouwklussen in en rondom het huis voor een goede prijs en een prima kwaliteit. Bovendien maak ik op maat gemaakte (steiger)houten meubels voor zowel binnen als buiten, en van nieuw of oud (steiger)hout.

Ook voor al uw betonwerk kunt u terecht bij Bouw & Hout. Van de start van een fundering tot het vlinderen van de een vloer bent u op het juiste adres.

Ik heb jarenlange ervaring als timmerman in de bouw. Zowel in de nieuwbouw als in de renovatie van woningen ben ik werkzaam geweest. De laatste jaren ben ik vooral werkzaam geweest bij de oplevering van woningen, waardoor ik zicht heb op details en de wensen van klanten. Daarnaast heb ik ons eigen monumentenpand totaal gerenoveerd ('91 - '92) en heb ik onze eigen vrijstaande woning in Burgh-Haamstede gebouwd ('97 - '98). Op dit moment wonen we in een mooi rijksmonument, wat ik ook weer stap voor stap aan het verbouwen en renoveren ben. Kortom: een timmerman met vakmanschap die graag kwaliteit levert!

Neem eens een kijkje in het fotoalbum.

Met vriendelijke groet Hans de Glopper

Waarom kiest u voor

BOUW & HOUT?

  • Goede prijs
  • Kwaliteit
  • Vakmanschap
  • Flexibel
  • Klantvriendelijk